كوچك يا بزرگ كردن بخش :.برگزیده ها
رئیس جدید دانشگاه پیام نور مرکزهشترود معرفی شد با حضور دکتر جمال پور رئیس دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی دکتر نقوی رئیس جدید دانشگاه پیام نور مرکز هشترود معرفی شد.

مراسم تودیع و معارفه دانشگاه پیام نور مرکز هشترود روز یکشنبه چهارم دی ماه در محل فرمانداری شهرستان هشترود برگزار گردید.
دراین مراسم که با حضور دکتر جمال پور رئیس دانشگاه پیام نور استان و آقای تبریزی مدیر امور اداری استان، همچنین با حضور مهندس توری فرماندار شهرستان هشترود و برخی از مسولین ادارات برگزار گردید از زحمات آقای دکتر شیرازی تقدیر و دکتر محمد رضا نقوی به عنوان رئیس جدید دانشگاه پیام نور مرکز هشترود معرفی شد.
آقای دکتر نقوی عضو  هیات علمی دانشگاه پیام نور واحد قره آغاج می باشند.