كوچك يا بزرگ كردن بخش :.برگزیده ها
برد 4بر0 تیم فوتسال دانشگاه پیام نور مرکز هشترود مقابل تیم فوتسال دانشگاه علوم پزشکی تبریز کسب مقام سومی تیم فوتسال دانشگاه پیام نور مرکز هشترود درلیگ فوتسال دانشجویان دانشگاههای استان آذربایجان شرقی

تیم فوتسال دانشجویان دانشگاه پیام نورمرکزهشترود به نمایندگی از تیم فوتسال دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی امروز دوشنبه یکم خرداد توانست  در دانشگاه تبریزبا نتیجه چهار بر صفر تیم علوم پزشکی تبریز راشکست و بر سکوی سومی بایستد.
شایان محمد حسینی۳گل
محمد اقابیگی۱گل- گلهای این مسابقه را به ثمر رساندند.
ریاست دانشگاه پیام نور مرکز هشترود ضمن عرض تبریک و خسته نباشید به اعضای تیم از زحمات مربی تیم آقای اصدقی و سرپرست تیم آقای خانی تقدیر و تشکر می نماید.
حامی و پشتیبان مالی این تیم جهت شرکت در این دور مسابقات خیر خوشنام هشترودی آقای حاج مجید غفارزاده(شرکت آرد هشترود)می باشد.